maanantai 20. elokuuta 2012

Hyvä !

Aikaa on vierähtäny kummasti siitä ku viimeeks rustailin jotain :D

Kuopio on takanapäin, samoin Kouvola Kr ja Heinola Kr. Kuopion reissusta haluun kiittää matkaseuraa, Juulia, Pilviä,Helttua, Suvia, Hilmaa, Novaa, Turoo, Tinkaa, Naavaa, Nekkua ja Fannya :) kahen vuoden pääst uudestaa, mahdollisesti isommalla laumalla :D

Kuopioon en Iloa ilmottanu ku yhelle päivälle, ku en viiti sitä KV:isii ilmota. Ilo päätti heittää karvat veke parii viikkoo ennen Kuopioo ja näyttiki siel tältä:


©Pilvi U.

eihän sieltä minkään sorttista menestystä ollu luvassa, joten Ilo sa H:n ja arvostelu oli jokseenkin hulvaton :D

Göran Bodegård, Ruotsi:

Ser obetydlig och tungt ut. Trevligt uttryckt. Alltför brant och frammskjurten front parti. Alls eij i utställnings kondition i pälsen. Rätt platta tassor. Fin (joku längd mist äiti ei saanu enää selvää ja oletetaa et se on rungonpituus)

Mitätön ja laiha narttu. Miellyttävä ilme. Aivan liian jyrkka ja ylöspäin suuntautunut etuosa. Ei ollenkaan näyttelykunnossa. Melko litteät tassut. Hyvä rungonpituus.

Että sellasta. Jotenki sitä tuomarii häiritsi ihan hirveesti se et koira oli karvaton ja näköjää siitä oli sit erittäin vaikee löytää mitää hyvää, jos ilmettä ei lasketa. Tuomarin ilmekki oli " voi tyttö raukka millanen koira siul on" ku menin kehää :D

Kouvolassa ei ollu Iloa kehässä, mut kakarat Turo+Naava esitin kehässä, jolloin Naava yllätti meijät positiivisesti ollen VSP ja sai ekan SERT:in !! <3 Turo oli hienosti NUO ERI2.

Heinolassa Ilokin pääsi pyörähtää kehässä. Näyttelynpäivän alotin oksentamalla autoo ja myöhemmin myös näyttelypaikan parkkikselle :D Onneks olo parani ja pääsin ite kehää :D
Ilo on edelleen karvaton, joten menestystä ei ollu edelleenkää odotettavissa, mikä harmitti ihan hirveesti ku sammareita ei hirveen montaa ollu ilmottu. Ilo sai taas H:n, ja tuomari totes AVO narttuja kattoessa " on tainnu tytöt valmistautua bikinikauteen", koska meijän kilpakumppani oli myöski karvaton :D Arvostelu oli hirveen hyvä verrattuna siihe et viimeeks Ilo sai samalta tuomarilta EH:n koska mm. kulmauksia ei ollut riittävästi ja nyt oli ja harmitteli ku koira oli karvaton !


©Pilvi U.


Esa Ruotsalainen

Mittasuhteiltaan oikea narttu. Hyväilmeinen pää, hiema kookkaat korvat. Hyvä rungon vahvuus. Hännänkiinnitys saisi olla korkeampi. Etuosa saisi asettua paremmin rungon alle. Riittävästi kulmautunut takaa. Hyvä sivuliike, edessä hieman löysyyttä. Esiintyy tänään hieman niukassa bikinikunnossa, joka vaikuttaa tämän kokonaisuuteen.

Allekirjotan ton arvostelun mielummin ku Kuopion arvostelun :)

Seuraavaksi ois edessä Luumäen ryhmis ja Tuulos. Tuuloksee Ilo saattais ehkä kasvattaa jo hyvän karvan, ku se on alottanu sen jo tosi hyvin !

Myöskin koe suunnitelmia on. 15.9 miellä on paikka Haminan kokeessa. Treenejä oon muuttanu sillee, että palkka tulee kiposta maasta, muutaman liikkeen jälkeen. Se on toiminu tosi hyvin, Ilol kestää työskentelytahto kauemmin, ku se on oivaltanu, että palkan saa kun on tehny töitä sen eteen. Nyt lähen suurilla odotuksilla kokeesee ! Koekalenteri on loppuvuodelle täynnä, tietty juoksut varmaan tulee haittaa joihinki kokeisiin lähtöä, mutta:

22.9 Hamina
14.10 Kouvola
3.11 Kotka
8.12 Kotka

Noihin ois tarkotus lähteä. Oon tehny kans päätöksen, että sterkkaan Ilon seuraavien juoksujen jälkeen.

Lopuksi Ilo toivottaa kaikille kirpsakkaa syksyn odotusta!:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti