lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesäterveisii !

Ensin meinasin et miul ois pitkästä aikaa melkeinpä työtön kesäloma. Eipä tarvinu kauaa lomailla, ei oikeestaa päivääkää, ku kuntarekry soitti ja sano et mulle ois paikka Karhulan sairaalassa osasto kutosella ! jeeee !!!!111 Siel oonki nyt ollu vajaan viikon ja kuten toisin ajattelin ,mul on oikeestaa ihan kivaa siel ja tunnen kuuluvani porukkaa, vaikka ensin meinasin et siit ei tuu mitää :D

Parit näyttelytki on tultu käytyy Ilon kanssa, Iitti RY ja sammarien erkkari :) tosi jännästi kävi, koska mie oletin, et Ilo sais Iitist ERI:n ja erkkarist EH:n, mut ne meniki toisin päin :D Hirmu hyvä arvostelu saatii kans erkkarista! Iitissä ERI jäi saamatta, koska Ilolla ei oo kulmauksia. vähä harmittaa jos sijotukset yms jää saamatta kulmausten takia, ku ne on sellanen asia, ettei niille voi mitää :/ Toinen asia kans mitä Iitin tuomari sano, oli et Ilo ei saata liikettä loppuu asti takajaloilla. Noo, senhän mie jo tiesin tavallaa, vaikka Ilon liikkeet onki ihan tosi hyvät verrattuna siihe, millaset ne oli ennenku alettii kunnol treenaa niit :D Mutta, uimaa vaa ja paljon mäkiä ja seki asia (toivottavasti) korjautuu ! Hierojaki itseasias sano et Ilol on tosi hyvät etuosan lihakset mut takaosas ei melkein mitää :D

Iitin arvostelu, (tuomarina oli Esa Ruotsalainen) :

Oikeat mittasuhteet. Hyväilmeinen pää. Hyvä runko. Riittävä raajaluusto. Saisi kulmautua kauttaaltaan voimakkaammin. Hyvä häntä ja karva. Tasapainoiset liikkeet, joskin takapotku saisi olla saattavampi. Miellyttävä käytös.

AVO EH AVK2 ©Pilvi U.

AVO EH AVK2 ©Pilvi U.
 

Iitis tuli mun ja Ilon paras yhteinen luokkasijottuminen, AVK2 ! Iitis oli kylmä ja koska kauneuden etee pitää kärsii, olin siel t-paita pääl :D nii ja Ilol oli kehäs ihan (liian) hauskaa :D Siitä ku mie oon sen kaa ensimmäisii kertoi näyttelyjuttui kokeillu, se on muuttunu ihan hirveesti ! ennen sen häntä ei pysyny ylhääl hetkeekää, nyt se tökkii minuu kuonol äärimmäisen epämiellyttäviin paikkoihin ja valeraskauden takii yritti kehäs astuu :D Mut muutenki sen esiintyminen on vaa parantunu !

Erkkarin arvostelu, (tuomarina oli Eivind Mjörum)

Exc. type. Good size. Well formed head. Scissors bite. Normal angulation. Well formed chest & body. Good tail. Moves ok. Nice coat.

suomennos:


Erinomainen tyyppi. Hyvän kokoinen. Hyvin muodostunut pää. Leikkaava purenta. Normaalit kulmaukset. Hyvin muodostunut rinta ja vartalo. Hyvä häntä. Ok liikunta. Kivat liikkeet.


AVO ERI ©Pilvi U.

AVO ERI ©Pilvi U.

Erkkaris oli aamul ihan okei lämmin, mut ihan järkyttävän kylmä tuuli ! Onneks myö Pilvin kaa fiksuina tyttöinä otettii viltit mukaa ! Ilo oli sielläkin tosi innoissaa ja ku ooteltii vuoroo kehän laidal, loikki päälle yms kaikkee tosi mahtavaa :D Oon oikeestaa enemmän ilonen siit et se on alkanu käyttäytyy tollee ja toivon ettei se johdu pelkästää siit valeraskaudest :D Muutama-muuten-vaan-erkkari-tunnelma-kuva:

©Pilvi U.

©Pilvi U.

Valeraskaudest tuli mielee, et se on pikkuhiljaa menos ohi, Ilo ei oo enää niin sekasin ku oli silloin koeaikaan ja josko koht pääsis taas treenailee kunnol ! katoinki just et elo-syyskuus ois muutamia kokeit lähel: Loviisas,Haminas ja Lahes. Ja koska tokost on kyse, Ilon noutoki on parantunu ihan tosi paljon ! Nykyää se loikkii paikoillaa ku oon heittävinäni kapulaa sille ! Jeeee !!

©Pilvi U.

©Pilvi U.Eipä siinä sitte muuta :) kesäarki jatkuu samallailla ku normaali arki, töissä, lenkillä, töissä, lenkillä :D Alla muutama kuva Ilonasta viimepäiviltä:

©Pilvi U.Älykkyyden multihuipentuma ♥

lopuksi vielä kuvia ja yksi video, missä on Ilon tyylinäyte oravien jahtaamisesta :D

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän kivoja kuvia! :) Kivan pitunen teksti, jakso lukea loppuun asti, ja video kruunas koko postauksen, jee ! (:

    VastaaPoista
  2. Jeee !!! Hyvä minä ! Viime teksti oliki aikalail pelkkä tekstit, mut se oliki avautuminen ! Nii ja kuvat on ihan uudel kamerla+putkel otettu, ku Pilvi tilas uuden kameran ! nyt meijän ei tarvi enää kärsii mun kökkö sepol ! :D

    VastaaPoista