sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Vihdoin !!

Tänään oltiin KKS:n järkkäämissä mätsäreissä Ilonan kanssa. Oon yleensä pitäny Ilonaa häkissä aina siihen asti, kunnes on muutama pari meitä ennen. Ihan vaa sen takia, ettei se paineistuis äänist niin paljon. Tosin tänää aattelin, että hallitreenit on menny sen verran hyvin, että voisin alkaa pitää Ilonaa enemmän hihnassa vaa hengailemassa ja tottumassa äänii ja että ympärillä on hälinää.
 Ilona tuntu tänää ekaa kertaa oikeesti viihtyvän siel hallissa, kävi jopa pikkasen kierroksillaki ! Kuitenki, muutama koira hallin toisessa päädyssä äity haukkuu Ilonan mieleen liian kovaäänisesti ja liian paljon, joten pupu meni pöksyy, häntä laski ja korvat meni pitkin niskaa :s Onneks, episodia kesti muutaman minuutin verran, ja ennen meijän kehää Ilona oli jo reipas oma itsensä !


Mitenkää en haluis vaikuttaa huonolta häviäjältä, mutta meijän pari, joka sai punasen, ei mun mielest ois sitä ansainnu. Parin koira ei oikee halunnu seistä, eikä oikein liikkuakkaa, mutta punasen tuomari heille antoi. Meitä oli yhteensä kolme samojedia ja kaikki sai sinisen. Ennen sinisten kehää puhuttii Pilvin kaa, että tuomari ei varmaa sammareista oikein pidä :D Kuitenki, tuomari otti Ilonan jatkoo sinisten kehästä ja lopulta sijotti meidät neljänniksi ! Eli tulos, SIN4 ! Eipä enää siinä vaiheessa haitannu sininen nauha, koska tän päivän sijottuminen oli mun ja Ilonan ensimmäisen yhteinen sijottuminen :)


Ilona SIN4

Kotii päästyä otettii Pilvin kanssa pitkästä aikaa kunnon rakenne-, liike- ja pääkuvia, sekä tietty Ilonasta ruusukekuva ;)

Ilonan liikkeista sen verran, että silloin ku mie alotin sen kanssa mätsäreissä kiertää, se oli perässä vedettävä lahna ! Yhen kehän verran mie oon sen kaa jopa kävelly :D Hirveesti töitä jonkinmoisten liikkeiden eteen oon tehny, kylhän ne sais vielläki lennokkaammat olla, mut vauhtia on tullu kyllä lisää, että nykyää sen kanssa saa ihan juosta :D


Seuraavan kerran varmaa kirjottelen terveiset Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyistä. Loppuun vielä päivänpiristeeksi kuva mun pääsiäisherkuista :D2 kommenttia:

  1. Kivoi kuvii :-) Haluutko joskus kertoo että mitä noi siniset ja punaset merkkaa ja muutenki jotaa noist näyttelyjutuist koska en ymmärrä :-DDDDD

    VastaaPoista
  2. Mätsärikehään , menee kaks koiraa. Tuomari arvostelee ne sillai, et parempi saa punasen ja huonompi sinisen :) Sitte menee kaikki sinisen nauhan saaneet kehää ja siit sijotetaa vaikka neljä parasta. Sitte menee punasen nauhan saaneet ja neki laitetaa kauneusjärkkää :)

    VastaaPoista